Malos

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Zuid-Holland? Dan bent u hiervoor bij MALOS BV op de juiste plek. Wij zijn een glazenwasserij en schoonmaakbedrijf in de regio Zuid-Hollandmet een ruime ervaring. Zo levert ons schoonmaakbedrijf in de buurt van Zuid-Holland al meer dan zestien jaar diverse diensten in de schoonmaakbranche.

Een flexibel schoonmaakbedrijf nabij Zuid-Holland

MALOS BV is een zeer flexibel schoonmaakbedrijf in Zuid-Holland. Zo zijn wij altijd bereikbaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Alsschoonmaakbedrijf nabij Zuid-Holland leveren wij diverse schoonmaakdiensten. Hierbij kunt u onder meer denken aan het grondig reinigen van sanitair en keukens van bedrijfspanden. Bij onsschoonmaakbedrijf in de regio Zuid-Holland werken uitsluitend vakmensen. Zo beschikken zij over voldoende ervaring en de juiste scholing.  Zij weten welke schoonmaakmiddelen en materialen zij moeten gebruiken om uw bedrijfspand goed schoon te maken.

Contact

Wilt u meer weten over de diensten van ons schoonmaakbedrijf inZuid-Holland? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij kunnen u altijd meer informatie geven over ons schoonmaakbedrijf in de buurt van Zuid-Holland. Wij zijn bereikbaar via 0031 (0)6 547 957 43 of mail naar info@malos.nl. Ook kunt u uw vragen aan ons stellen via het contactformulier op onze website. MALOS BV is gevestigd in Barendrecht aan de Deventerseweg 34.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *