Malos

MALOS BV is een reinigingsbedrijf in Midden Nederland dat maatwerk levert. Wij zijn een reinigingsbedrijf in de regio Midden Nederland met meer dan zestien jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Alsreinigingsbedrijf nabij Midden Nederland leveren wij diverse diensten aan bedrijven, zoals de grondige schoonmaak van sanitair en keukens.

Een zeer flexibel reinigingsbedrijf in de regio Midden Nederland

Steeds meer bedrijven schakelen ons reinigingsbedrijf in Midden Nederland in voor de grondige reiniging van hun bedrijfspand. Dit doen zij, omdat wij maatwerk leveren en flexibel zijn. Zo is onsreinigingsbedrijf in de regio Midden Nederland altijd bereikbaar. De medewerkers van ons reinigingsbedrijf nabij Midden Nederland staan dus altijd voor u klaar. Wanneer u ons reinigingsbedrijf in de buurt van Midden Nederland inschakelt voor de grondige schoonmaak van uw bedrijfspand, dan stellen wij eerst een tijdschema op. Zo weet u hoe lang de reiniging duurt. Dit doen wij altijd in overleg met u. Als reinigingsbedrijf in Midden Nederland vinden wij een grote klanttevredenheid namelijk zeer belangrijk. Wij luisteren dan ook zeer goed naar u en zullen dan ook een tijdschema opstellen dat helemaal aan uw wensen voldoet.

Contact

Wilt u ons reinigingsbedrijf in Midden Nederland inschakelen voor de grondige reiniging van uw bedrijfspand? Dan bent u bij ons van harte welkom. Wij zullen zorgen voor een reiniging op maat. U kunt contact met ons opnemen via 0031 (0)6 547 957 43 of mail naar info@malos.nl. Ook kunt u uw vragen over de diensten van ons reinigingsbedrijf in de regio Midden Nederland altijd even stellen via het contactformulier op onze website. Het kantoor van MALOS BV is te vinden aan de Deventerseweg 34 in Barendrecht.

Lees meer over: Glazenwasser Zuid Holland – Graffiti verwijderen Rotterdam –Reinigingsbedrijf – Gevelreiniging Rotterdam – Glazenwasserij Zuid Holland –Graffiti verwijderen Breda – Reinigingsbedrijf Midden Nederland – Gevel laten impregneren – Glazenwasser Barendrecht – Vloer laten reinigen –Schoonmaakbedrijf Zuid Holland – Glazenwasser Rotterdam – Graffiti verwijderen –Gevel laten reinigen – Glazenwasbedrijf

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *