Malos

MALOS BV kan de graffiti verwijderen van de gevel van uw bedrijfspand. Graffiti verwijderen behoort namelijk tot ons expertisegebied. Wij zijn een glazenwasserij en schoonmaakbedrijf met een jarenlange ervaring. Daarnaast zijn wij ook een specialist ingraffiti verwijderen. Wij garanderen u dat wij hierbij maatwerk leveren.

Overal graffiti verwijderen

Wij weten als geen ander dat het zeer belangrijk is om graffiti teverwijderen van uw bedrijfspand. De gevel van uw bedrijfspand is namelijk uw visitekaartje. Als deze volstaat met ongewenste ‘kunstwerken’ dan kan dit de relatie met uw klanten negatief beïnvloeden. Een representatief uiterlijk is dus erg belangrijk. Wanneer u ons inschakelt om graffiti te verwijderen, dan onderzoeken wij eerst de ondergrond. Elke ondergrond vereist namelijk weer een andere aanpak. Na dit onderzoek zal door onze deskundigen een voorstel worden gedaan om een of meerdere behandelmethodes toe te passen. Als u het eens bent met dit voorstel dan kunnen wij starten om de graffiti te verwijderen. Wij kunnen werkelijk overal graffiti verwijderen, dus op de gevel van uw bedrijfspand, maar ook in straten en woonwijken.

Contact

Wilt u meer weten over onze dienst van graffiti verwijderen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over graffiti verwijderen. U kunt ons bereiken via het nummer 0031 (0)6 547 957 43 of mail naar info@malos.nl. Ook kunt u uw vragen over graffiti verwijderen stellen via het contactformulier op onze website. Wij zijn te vinden aan de Deventerseweg 34 in Barendrecht.

Lees meer over: Glazenwasserij Zuid Holland – Glazenwasser Zuid Holland –Graffiti verwijderen Rotterdam – Reinigingsbedrijf Midden Nederland –Reinigingsbedrijf – Gevelreiniging Rotterdam – Gevel laten impregneren –Schoonmaakbedrijf Zuid Holland – Glazenwasser Rotterdam – Graffiti verwijderen Breda – Glazenwasser Barendrecht – Graffiti verwijderen – Vloer laten reinigen –Gevel laten reinigen – Glazenwasbedrijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *