Malos

Een betrouwbare glazenwasser in Barendrecht vindt u bij MALOS BV. Wij zijn een zeer ervaren glazenwasserij en schoonmaakbedrijf. Wij kunnen dus zorgen voor een glazenwasser in de buurt van Barendrecht die de ramen van uw bedrijfspand grondig schoonmaakt. Deze glazenwasser nabij Barendrecht beschikt over de juiste kennis en kunde om de ramen van uw pand er weer representatief uit te laten zien.

 

Een vakkundige glazenwasser in Rotterdam

Al onze medewerkers, dus ook onze glazenwasser in Barendrecht, weten als geen ander dat het zeer belangrijk is dat uw bedrijfspand er netjes uitzien aan de buitenkant. Het is immers uw visitekaartje. Door de ramen van uw pand periodiek te laten wassen door onze vakkundige glazenwasser in de regio Barendrecht, voorkomt u dat uw glazen er vies uitzien. Wanneer u ze regelmatig laat wassen door onze glazenwasser nabij Barendrecht zien uw ramen er weer schoon uit. Alvorens u uw glazen door onze glazenwasser in de buurt  van Barendrecht laat wassen, kunnen wij eerst voor u vrijblijvend een offerte op laten maken. Een van onze specialisten zal dan uw pand komen bezichtigen en u binnen twee dagen een voorstel doen. Zo weet u dus van tevoren wat de prijs is.

 

Contact

Wilt u uw glazen laten wassen door onze glazenwasser in Barendrecht? Dan kunt u altijd een afspraak maken. U kunt ons bereiken via 0031 (0)6 547 957 43 of stuur een mail naar info@malos.nl. U kunt bij ons altijd een afspraak maken om de glazen van uw bedrijfspand te laten wassen door onze glazenwasser in de regio Barendrecht. Ook kunt u uw vragen aan ons stellen via hetcontactformulier op onze website. MALOS BV is gevestigd aan de Deventerseweg 34 in Barendrecht.

[social_share/]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *