Malos

MALOS BV is een glazenwasbedrijf dat de glazen van uw bedrijfspand grondig kan wassen. Wij zijn een glazenwasbedrijf met een ruime ervaring. Wij weten dus als geen ander hoe wij de glazen van uw bedrijfspand het beste kunnen reinigen. Ons glazenwasbedrijf levert maatwerk. Zo werken er bij ons uitsluitend vakmensen die ervoor zorgen dat uw glazen er weer representatief uitzien.

Een glazenwasbedrijf met een grote inzetbaarheid

Als glazenwasbedrijf weten wij dat ieder gebouw weer anders is, dus ook de beglazing ervan. Ieder pand heeft zijn eigen bereikbaarheidseisen. De medewerkers van ons glazenwasbedrijf zijn werkelijk overal inzetbaar op diverse klussen. Om ervoor te zorgen dat zij overal inzetbaar zijn, zijn wij in het bezit van twee telescoopstelen met gedemineraliseerd water. Ook hebben wij hoogwerkers en steigermateriaal binnen handbereik. Alle medewerkers van ons glazenwasbedrijf beschikken over de nodige ervaring en vakbekwaamheid. Zij zorgen er dan ook voor dat uw glas er weer streeploos uitziet.

Contact

Wilt u uw glazen laten wassen door ons glazenwasbedrijf? Dan bent u bij ons van harte welkom. U kunt altijd een afspraak met ons glazenwasbedrijf maken. Ook kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. Een van onze specialisten zal dan uw pand bezichtigen en u binnen twee dagen een voorstel doen. U kunt ons bereiken via 0031 (0)6 547 957 43 of stuur een mailtje naarinfo@malos.nl. Ook kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *