Malos

Voor uw gevelreiniging in Rotterdam kunt u terecht bij MALOS BV. Wij zijn een glazenwasserij en schoonmaakbedrijf met ruim zestien jaar ervaring in de schoonmaakbranche, zoals een gevelreiniging nabijRotterdam. Onze medewerkers voeren voor uw bedrijf eengevelreiniging in de buurt van Rotterdam op maat uit.

Een gevelreiniging in Rotterdam naar uw wensen

Steeds meer bedrijven in Zuid-Holland kiezen ervoor om de gevelreiniging in de regio Rotterdam door ons te laten uitvoeren. Dit komt omdat wij al voor heel veel klanten naar alle tevredenheid eengevelreiniging in Rotterdam hebben uitgevoerd.  Het bedrijfspand fungeert voor veel bedrijven als een soort visitekaartje van de organisatie. Het is dus niet onverstandig om uw pand regelmatig te laten reinigen. Wij kunnen hiervoor zorgen. Als u een afspraak met ons maakt voor een gevelreiniging nabij Rotterdam dan starten wij niet gelijk met de werkzaamheden. Alvorens wij, voor uw bedrijf, met degevelreiniging in de buurt van Rotterdam beginnen, spreken wij eerst een duidelijk werkschema met u af. Natuurlijk luisteren wij dan ook naar u. Hierdoor ontstaat er een werkschema dat helemaal aan uw wensen voldoet.

Contact

Wilt u meer weten over een gevelreiniging in de regio Rotterdam? Dan kunt u ons altijd even bellen. Wij kunnen u dan meer vertellen over een gevelreiniging nabij Rotterdam. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0031 (0)6 547 957 43 of mail naar info@malos.nl. Ook kunt u uw vragen stellen aan ons via het contactformulier op onze website. MALOS BV is gevestigd aan de Deventerseweg 34 in Barendrecht.

Lees meer over: Glazenwasser Barendrecht – Glazenwasser Zuid Holland –Graffiti verwijderen Rotterdam – Gevel laten impregneren – Vloer laten reinigen –Schoonmaakbedrijf Zuid Holland – Glazenwasser Rotterdam – Graffiti verwijderen Breda – Reinigingsbedrijf – Gevelreiniging Rotterdam – Glazenwasserij Zuid Holland – Reinigingsbedrijf Midden Nederland – Graffiti verwijderen – Gevel laten reinigen – Glazenwasbedrijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *